spmhhu

                                                       ÜDVÖZLŐ SZAVAK

 

Visszatekintve a Horvátországi Magyar Vállalkozók Szövetsége fennállásának első tíz évére, büszkén kijelenthetem,hogy nagy lépéseket tettünk annak érdekében,hogy a szövetség modern és sikeres, igazi 21. századi szervezet lehessen.  Jelenünket és jövőnket  a  globális kihívások határozzák meg, így a fennmaradás érdekében szükség van saját jövőképre, mert akinek nincs saját elképzelése a jövőt illetően, az mások érdekei és céljai martalékává válik. Annak ellenére,hogy nap mint nap új kihívással és nehézséggel kell megküzdenünk a mi missziónk továbbra is változatlan:


Az üzleti közösségen belüli  vállalkozói szellem ösztönzése kölcsönösen előnyös kapcsolatokon, eszmecseréken, informaciókon és a fejlődéshez szükséges tudáson, valamint az új és a már meglévő vállalkozások fenntartásán keresztül.


Közös célunk,hogy továbbra is alkossunk és tagjaink jólétéért küzdjünk nem felejtve viszont az alap köveket   amelyekre eddig is építkeztünk és oly büszkén emlegetünk.


A vállalkozói siker ára nagyon magas. A „pénz” amellyel ez az ár fizetve van nemes alapokra kell,hogy épüljön:  becsületességre,türelemre és az áldozó készségre. Szövetségünk tisztában van azzal,hogy ezt az árat nem lehet más módon  kiváltani és mindazok akik ezt máshogy gondolják azok nem építhetnek gyümölcsöző vállalkozást. Ezért mi minden erőnkkel azon vagyunk, hogy közösségünkben morális alapokra épülő szellemiség alakuljon ki.
Szervezetünk éppen ezért törekedni fog úgy építeni jövőjét, hogy ne feledve  múltját , de ez mellett előre nézve vigye tovább morális értékeit  s amit majdan büszkén  fog  átadni unokáinak osztályrészül.


Mindenkit sok szeretettel üdvözlök a Horvátországi Magyar Vállalkozók Szövetség nevében.

 

Borbás Attila
elnök

 
 
Joomla-Template by guenstige.shop-stadt.de & go-windows.de