spmhhu

Tisztelt,

 

         Az AUXILIUM egy nonprofit szervezet, amely Horvátországban és külföldön tevékenykedik, azzal a céllal, hogy kiépítse a világbéke hálózatot, a sokféleség tiszteletben tartását, a toleranciát, és az erőszakmenteséget.
    Saját erőfeszítéseinkkel, hogy az emberiséget, és a világot jobbá tegyük, példát mutattunk (jótékony tevékenykedésekkel), programokkal és projektekkel, elnyertük a lakosság nagy számának bizalmát. Különösen kiemelném a Horvátország kormányának kiemelt támogatását, a városokét mint: Eszék, Bjelovar, Zagreb, számos szervezetek Horvátországból és külföldről.
A 260 NAP projekttel felhívtunk magunkra,a hely,és az országos média figyelmét. Különösen kiemelném hogy a projektet a külföldi médiák is elkezdték reklámozni és támogatni.
           A 260 NAP projekt, három alprojektből áll: könyv,színdarab és a film,ezek célja hatással lenni minél több emberre a régióban és világszerte, olyan módon hogy mielőtt bárkit is elítélnének és bárkiben valami rosszat tennének, olvassák el a könyv szerzőének és a 260 nap projektjének történetét, és ne hozzák magukat kísértésbe hogy akárki ellen  rosszat tegyenek, akármilyen okból.
 Unatoč svom iskustvu, on ne osuđuje, ne mrzi. Moli sve da čine isto.
   Tapasztalata ellenére ő senkit sem ítél el és mindenkit arra kér hogy mi is így tegyünk.
           Önöket arra kérem hogy csatlakozzanak a projekthez, és közösen építsünk egy békésebb jövőt, egy szebb és jobb világot.
             Befolyásolni az embereket, a célból hogy tiszteljék a különbségeket és hogy a különböző vallások, fajok, etnikai csoportok, kultúrák és hagyományok egymásközti tiszteletben tartása megvalósuljon, egy komoly feladat melyet egy ember a többiek segítsége nélkül nem tud végrehajtani.
Ezért, kérem a maximális hozzájárulásukat a projekthez.
Amennyiben lenne rá lehetőség, személyesen is szeretnénk Önöknek bemutatni a projektet, amely humanitárius jellegű. Ennek megfelelően szívesen elfogadnánk az önök meghívását, egyidejűleg tiszteletben tartva a korlátozott idejüket.
 Shodno razvoju projekta, između 13 jezika i većeg broja država projektom je obuhvaćen i Mađarski jezik te je istim uključeno Mađarsko stanovništvo u Hrvatskoj i Mađarskoj.
Következésképpen hogy a projektet 13 nyelvre és több országban is fejlesztjük, amelyek között a Magyar nyelv és Magyarország is szerepel, a Horvátországi Magyarok már aktívan részt vesznek a projektben.
A reményben hogy felismerik a projekt nagyságát és a Horvátországi Magyarok csatlakozásának fontosságát a projekt fejlesztésében,  Szeretettel üdvözöljük és előre is köszönjük.


Tisztelettel

 

Szőke Szabolcs
az AUXILIUM BARANYA szervezet elnöke
AUXILIUM BARANYA

 

Tel: 00385 31 214 014
Mob: 00385 99 590 86 25
SKYPE: sekeszabolcs
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

"Mi akik átéltük a logorokat, emlékezünk a testvéreinkre és a szomorú, kínzott gyermekekre. Emlékezzünk a kellemetlen eseményekre amelyekben elvettek tőlünk mindent: szabadságukat, büszkeségűket, biztonságukat, családunkat és végül életűnket.
Mi akik életben maradtunk minden nap küszködűnk a bezártság terhével, mely terhét visszük a hátunkon és túl gyakran és túl halkan halljuk hogy egyik a mieink közül alá feküdt ennek. Ő miatt, miattunk, gyermekeink miatt és a jövő generációi miatt, muszáj fennállnunk hogy ne felejtsük őket el. Nekünk túlélőknek, megmaradtak az emlékek és a szabadság, szabadság hogy magunk válaszuk az utunkat.

 

Én, mint bent lakó, kiválasztottam az utat melyen megbocsájtok, nem átkozom, küldöm a megbocsájtás üzenetét és imádkozom értük.

 

Önöket arra kérem hogy próbálják ugyanezt tenni."

 

Marijan Gubina

 
 
Joomla-Template by guenstige.shop-stadt.de & go-windows.de