spmhhu

 

A HMVSZ küldetése

 

A HMVSZ küldetése új vállalkozások felismerése, tagok szervezése, bármely a működésükhöz szükséges, annak megkönnyítését és javítását szolgáló információ nyújtása. Együttműködési hálózat, valamint közös tevékenységek kiépítése.
A HMVSZ célja az üzleti közösségen belüli  vállalkozói szellem ösztönzése kölcsönösen előnyös kapcsolatokon, eszmecseréken, informaciókon és a fejlődéshez szükséges tudáson, valamint az új és a már meglévő vállalkozások fenntartásán keresztül. Cél továbbá a horvátországi gazdasági fejlődés támogatása.

 

 

A HMVSZ Jövőképe

 

A HMVSZ jövőképe a tagok erőfeszítéseinek és akaratának egyesítése a piaci versenyképesség növelésének érdekében, a rendelkezésre álló források növelése, a globalizáció kihívásaira való felkészülés, mindez a tagok saját céljaik elérésének érdekében

Hisszük, hogy mindez kizárólag a vállalkozók, üzletemberek és az állami intézmények gazdasági szakemberei, valamint egyetemek és tudományos intézmények szervezésével jöhet létre. Az egyesület összekötő tényezője a vállalkozói folyamatok minden résztvevőjének, a vállalkozások előmozdításának,  és a magyar vállalkozások fejlődési koalíciójának megteremtésének.  Célunk a magyar nemzeti  kisebbség személyi és társadalmi normáinak növelése a vállalkozói és vezetői képesség fejlesztésével, növelésével. 

 
 
Joomla-Template by guenstige.shop-stadt.de & go-windows.de