spmh

Misija SPMH


Misija SPMH je identificirati nove poduzetnike, ustrojiti članove, pružati im sva potrebne informacije koji će im olakšati, poboljšati poslovanje. Izgradit  mrežu za međusobne suradnje i zajedničke aktivnosti.

Misija je SPMH promovirati poduzetnički duh kroz međusobno korisnih odnosa između poslovne zajednice, kroz razmjenu ideja, informacija i znanja potrebnih za razvoj i održavanje novih i postojećih poduzeća. Misija je ujedno i podrška gospodarskog razvoja Hrvatske.

 

 

Vizija SPMH

 

Vizija SPMH je ujediniti napore i želje članova vezano za povećanje konkurentnosti na tržištu, povećati raspoložive resurse , pripremiti izazovima globalizacije, a sve u cilju da članovi ostvare svoje poslovne ideje.


Vjerujemo da se sve to može ostvariti jedino dobrim organiziranjem poduzetnika, poslovnih ljudi i stručnjaka za gospodarstvo iz državnih institucija, sveučilišta i iz znanstvenih institucija.
Udruga je čimbenik u povezivanju svih sudionika poduzetničkog procesa, u promicanju poduzetništva i u realizaciji razvojne koalicije mađarskih poduzetnika.
Cilj nam je poboljšati razinu osobnog i društvenog standarda građana mađarske nacionalne manjine  temeljem razvoja i rasta poduzetničko – menadžerskih snaga i sposobnosti.

 
 
Joomla-Template by guenstige.shop-stadt.de & go-windows.de